piektdiena, 2013. gada 7. jūnijs

vasara un adīšana

uuu! Kopš pēdējā ieraksta pagājis labs laiciņš un tik daudz notikumi. Dzīves vietas maiņa, no centra meitenes esmu kļuvusi par meitenei no rajona. Ar kopjamu dārzu un mazu pleķīti siltumnīcā, kas gaida savus stādus. Man tā patīk rušināties pa zemēm. Tagad arī zinu, ka visi Rīgas odi nāk no Zolitūdes un cik Latelekom ir super dezinformēti uzņēmuma iekšienē.
Sāku strādāt Bērnu Mājā, vispār man kaut kā dzīvē ar tiem darbiem veicās:)
Sen gaidītais izbrauciens uz Kuldīgu un pirmā pelde papiņa raktajos dīķos. Ai kas tas bija par piedzīvojumu! Stāvi plikiņš, pusnaktī, dīķa vidū un jūti, ka visapkārt debesīs briest kas liels. Gaidi, kad sāksies unnn tad pēkšņi visapkārt sāk zibeņot un dārdēt, bet ne viena lietus lāse. Izpeldējušās ar mammu sēdējām uz lauku mājas lieveņa, pļāpājām, gaidījām un sagaidījām gāzienu ka divi deviņi! Sajūteies mazs dabas priekšā un viss iekšā sastājas savās vietās. Tas ir dabas spēks. Māra šogad tiek iecelta nāras kārtā. Pērn knapi dabūju viņu pabradāties, šogad ik pēc stundas - Mammu! Gribu peldēt! bet ar visu to dabūja karstuma dūrienu.

Par rokdarbirm
Kopš sāku nest savus adījumus uz kādu veikaliņu, tā tas pārstāj eksistēt. Ceru, ka maniem adījumiem ir laba aura, ka tā ir nejaušība/sakritība. Ir cilvēki, kas saka, ka nejaušības neeksistē. Domājams visi rokdarbu veikaliņu īpašnieki nelasa šo blogu un man vēl ir cerība uz kādu tirgotavu :D
Visam pa vidam noadīju džemperi paziņai.
Acu skats vienkārši lielisks!

Nu raibu vasaru visiem! Peldamies, rūdamies un baudām!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru